• SOLUSS Kuipstoel
    SOLUSS Kuipstoel

    Ergonomische kuipstoel kinderenDe ergonomische SOLUSS Kuipstoel houdt dromerige en beweeglijke kinderen bij de les. De stoel is gemaakt van lichtgewicht duurzaam kunststof met verstelbare stoelpoten van RVS. De stoel is…

    € 370,00

Soluss Kuipstoel, de stoel die het kind omarmt

Schoolcoach Mirjam Bruggeman adviseert: “het is een goed idee dat scholen dit soort stoelen beschikbaar hebben voor beweeglijke en dromerige kinderen, om tijdens de instructie en werkmomenten hun concentratie te stimuleren”.

SOLUSS Kuipstoel

Geschikt voor de beweeglijke en dromerige kinderen, met name voor kinderen met ASS, ADHD, ADD en DCD. De SOLUSS Kuipstoel is een unieke stoel voor veelzijdig gebruik!

• Geschikt voor de werk- en instructiemomenten in de klas.

• Door apart verstelbare voor- en achter stoelpoten geschikt voor een standaard zit of actieve zit.

• In hoogte verstelbaar dus te gebruiken aan elke tafel (op school en thuis).

• Inzetbaar voor kinderen van groep 3 tot en met groep 6 /7.

Beweeglijke of dromerige kinderen in de klas

Beweeglijke of dromerige kinderen in de klas? Dan kan er sprake zijn van over- of onderprikkeling. Kinderen die hun lijf minder voelen, gaan bewegen om hun lijf te voelen of dromen weg. De SOLUSS Kuipstoel geeft een zachte druk en zorgt voor geborgenheid en veiligheid waardoor het lijf wordt gevoeld en rustiger wordt. De bewegingsdrang vermindert en de alertheid en concentratie zal verhogen. Dromerige kinderen hebben de zachte druk in de actieve zit juist nodig om weer alert te worden. De standaard zit geeft drukke kinderen een relaxte zithouding. De actieve zit helpt dromerige kinderen met een alerte zit. De handvatten geven kinderen de mogelijkheid om te friemelen.

Thuisgebruik; Om rustig aan tafel te kunnen eten of voor het maken van huiswerk. De SOLUSS Kuipstoel kan in combinatie met het Soluss Tafelscherm gebruikt worden.

© 2015 - 2024 mijnwerkplekje-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel