EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Brunhilde Gerard, moeder van twee dochters en heb jaren gewerkt als begeleider passend onderwijs in Noord Oost Twente. Sinds 2017 werk ik als onderwijsconsulent in Twente. Met de ervaring en de expertise van leerkracht en IB-er vanuit het speciaal onderwijs en de ervaringen die ik opdoe als onderwijsconsulent, zoek ik dagelijks naar passende oplossingen voor de leerling met speciale onderwijsbehoeften. Vanuit deze passie en drive heb ik producten ontwikkeld, samen met de mensen uit het onderwijs. Om nieuwe producten nog beter te kunnen vormgeven en afstemmen op de gebruikers, heb ik in 2015 de master Leren en Innoveren met succes afgerond. 

In de webwinkel vindt u mijn producten. Voor vragen of suggesties kunt u altijd contact opnemen. Heeft u ook een idee voor een nieuw product neem dan contact met mij, samen gaan we dan onderzoeken wat de mogelijheden zijn. 

Volg ons op facebook en Instagram. Wilt u op de hoogte blijven van acties of nieuwe producten geef u dan op voor de nieuwsbrief. 

 

logowerkplekje.png

© 2015 - 2024 mijnwerkplekje-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel