SOLUSS TAFELSCHERM  OF SOLUSS KUIPSTOEL KOPEN

Een SoLuss tafelscherm biedt veel rust in het geval je gevoelig bent voor prikkels. Met het SoLuss tafelscherm van Mijn Werkplekje creëer je met het grootste gemak een eigen werkplek waar je niet wordt afgeleid door eventuele visuele prikkels. Daarnaast geeft het SoLuss tafelscherm een geborgen en veilig gevoel, waarbij het, ondanks de nabije aanwezigheid van een leerkracht, zal voelen alsof je een eigen kantoortje hebt gecreëerd!

Concentratiescherm

De SoLuss tafelschermen dienen in veel gevallen als concentratieschermen. Doordat Het SoLuss tafelscherm een prikkelarme werkplek creëert, zal de concentratie minder snel afnemen en misschien zelfs toenemen! Daarnaast zullen de SoLuss tafelschermen zeker bijdragen aan een betere werkhouding. Het SoLuss tafelscherm is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam kunststof, met op de achterwand een magnetisch whiteboard. De tafelschermen passen overigens op alle schooltafels met een maximale dikte van 2 centimeter.

De voordelen van een SoLuss tafelscherm

Het SoLuss tafelscherm kan door een snelle en simpele montage op de rand van een standaard schooltafel geplaatst worden. Verder is het whiteboard ideaal om taken of aanwijzingen op te schrijven of te bevestigen. Het SoLuss tafelscherm zorgt in alle gevallen voor een afgezonderd eigen werkplekje, waarbij je nog steeds deel uit blijft maken van de klas. Daarnaast is het voor leerkrachten nog steeds makkelijk om, waar nodig, aansturing te geven. Ben je benieuwd naar het SoLuss tafelscherm? Dan kun je deze bestellen en 14 dagen uitproberen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dit zijn de overige voordelen van het gebruik van een SoLuss tafelscherm: inklapbaar, weinig bergruimte, makkelijke handgreep en veilige ronde hoeken.

Soluss kuipstoel kopen

De SoLuss kuipstoel is speciaal voor degenen ontwikkeld die beweeglijk of dromerig zijn. Wanneer je beweeglijk of dromerig bent, kan er sprake zijn van overprikkeling of gebeurt er juist te weinig wat jou kan prikkelen. In zo’n geval ga je veel bewegen of wegdromen. Dit is iets wat vaak voorkomt in de klas. De SoLuss kuipstoel is in dit geval de perfecte oplossing. De SoLuss kuipstoel geeft namelijk een zachte druk en zorgt voor geborgenheid en veiligheid, waardoor je een stuk rustiger of juist oplettender wordt. De bewegingsdrang vermindert en de alertheid en concentratie zullen verhogen. Je kunt dus erg veel baat hebben bij het gebruiken van een SoLuss Kuipstoel van Mijn Werkplekje!

Kuipstoeltje kind

Herken jij jezelf in de omschrijving hierboven? Of ben jij een ouder of leerkracht die te maken heeft met kinderen of leerlingen die erg beweeglijk of dromerig zijn tijdens het maken van huiswerk of tijdens de les? Dan is de SoLuss kuipstoel zeker iets om te overwegen! De SoLuss kuipstoel is geschikt voor kinderen van groep 3 tot en met groep 6/7. Daarnaast brengt de SoLuss kuipstoel ook diverse voordelen met zich mee. De stoelpoten zijn bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar, waardoor de stoel aan iedere tafel te gebruiken is; zowel op school als thuis! Door de apart verstelbare voor- en achterpoten kan de stoel in verschillende standen worden gezet; wij noemen dit de actieve zit of de standaard zit. Het is het zeker waard om de SoLuss kuipstoel van Mijn Werkplekje uit te proberen!

Contact

Wil je graag meer informatie over de SoLuss tafelscherm of kuipstoel van Mijn Werkplekje? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken door ons een mail te sturen of het contactformulier in te vullen. 

 

© 2015 - 2024 mijnwerkplekje-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel