• SOLUSS Tafelscherm
  SOLUSS Tafelscherm

  Het SOLUSS Tafelscherm geeft kinderen een prikkelarme werkplek, waardoor hun concentratie en werkhouding verbetert. Het tafelscherm is onverwoestbaar en gemaakt van lichtgewicht en duurzaam kunststof, met op de achterwand een…

  € 209,00
 • SOLUSS Kuipstoel
  SOLUSS Kuipstoel

  De ergonomische SOLUSS Kuipstoel houdt dromerige en beweeglijke kinderen bij de les. De stoel is gemaakt van lichtgewicht duurzaam kunststof met verstelbare stoelpoten van RVS.

  Bij afname van 10 of meer stuks hanteren wij…

  € 370,00
 • Proefplaatsing

  Soluss Kuipstoel/proefplaatsing
  Soluss Kuipstoel/proefplaatsing

  Voor een proefplaatsing van 14 dagen kunt u onze speciale monsterstoel bestellen. Wij vragen hiervoor een borg van €150,-- en een bijdrage van €15,-- in de verzend-en verpakkingskosten. Wilt u de stoel langer uitproberen, dan…

  € 165,00

De Soluss kuipstoel en het Soluss tafelscherm geeft overprikkelende kinderen rust. 

Mijn werkplekje heeft twee Soluss producten ontwikkeld speciaal voor kinderen die meer rust nodig.  Met het Soluss tafelscherm creëer je snel een eigen werkplek. Een werkplek waar kinderen niet worden afgeleid door de visuele prikkels. Het Soluss Tafelscherm geeft een geborgen en veilig gevoel, een eigen kantoortje maar dan wel met leerkrachtnabijheid. 

De Soluss kuipstoel is speciaal voor de beweeglijke of dromerige kinderen in de klas. Bij deze kinderen kan er sprake zijn van over- of onderprikkeling. Kinderen die hun lijf niet voelen, gaan bewegen om hun lijf te voelen of dromen weg. De Soluss kuipstoel geeft een zachte druk en zorgt voor geborgenheid en veiligheid waardoor het lijf wordt gevoeld en rustiger wordt. De bewegingsdrang vermindert en de alertheid en concentratie zal verhogen. Dromerige kinderen hebben de zachte druk in de actieve zit juist nodig om weer alert te worden. 

De Soluss kuipstoel is geschikt voor kinderen van groep 3 tot en met groep 6/7. De stoelpoten zijn in hoogte verstelbaar, daardoor is de stoel te gebruiken aan elke tafel (op school en thuis). Door de apart verstelbare voor- en achter stoelpoten kan de stoel in een actieve zit of standaard zit gezet worden. 

© 2015 - 2021 mijnwerkplekje-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel