• Getallenlijnmat 1-20 (5-structuur)
  Getallenlijnmat 1-20 (5-structuur)

  Getallenlijnmat tot 20 met de 5-structuur in de kleuren en opbouw van het kralrenrek. De mat van vinyl is 3 meter. Nu met GRATIS wisbordje getal van de dag.

  € 34,95
 • Getallenlijnmat 1-20 (even en oneven)
  Getallenlijnmat 1-20 (even en oneven)

  Getallenlijnmat tot 20 met de even en oneven cijfers. De mat van vinyl is 3 meter en kan overal gebruikt worden. Nu met GRATIS wisbordje getal van de dag

  € 34,95
 • Getallenlijnmat 0-100 (10 structuur)
  Getallenlijnmat 0-100 (10 structuur)

  Getallenlijnmat 0-100. De vinylmat is 5 meter en makkelijk uit te rollen. Nu met GRATIS wisbordje 100-veld huisje.

  € 34,95

GETALLENLIJNMATTEN - BEWEGEND LEREN

Getallenlijnmat in groep 1 en 2

Veel kinderen hebben moeite met de opbouw en het schrijven van cijfers, dit zijn vaak de beelddenkers en de kinderen met dyslexie. Visuele ondersteuning helpt deze groep kinderen met het inprenten van getallen. De getallenlijnmat en rekenmatten, van Mijn Werkplekje vaak ook leermatten genoemd, kunnen voor deze groep kinderen erg helpend zijn. Begin op tijd met het aanbieden van de getallenlijn in groep 1 en 2. We zien dat de getallenlijnmat tot 20 veel als  leermat ingezet wordt bij de kleuters. Spring, speel en leer met de getallenlijnmatten. Als kinderen het getalbeeld goed ingeprent hebben zullen ze minder moeite hebben met het schrijven van de cijfers in groep 3. Enkele kinderen blijven echter moeite houden met het getalbeeld en de wijze van schrijven. Voor deze kinderen is het handig om een getallenlijnsticker op hun tafel te plakken. . 

Getallenlijnmat tot 20 en tot 100

Kinderen bewegend laten leren is een bewezen methode. Door meerdere zintuigen te gebruiken wordt de informatie beter opgeslagen in het kinderbrein. Met de getallenlijn tot 20 en tot 100 kan de leerkracht oneindig veel bewegend rekenlessen realiseren. Zo is leren ook veel leuker en met leuke lessen zijn kinderen veel beter bij de les. De getallenlijn tot 20 is er met de 5-structuur en de even en oneven getallen, dit wordt op de getallenlijnmat visueel gemaakt. Voor veel leerlingen zijn de begrippen even en oneven getallen erg lastig. Ze scoren hier dan ook niet op bij de CITO. Nieuw is onze getallenlijnmat van  tot 100,  De getallenlijnmatten zijn uit te rolen en zowel binnen als  buiten te gebruiken. Ook worden onze getallenlijnmatten vaak opgehangen aan de muur, zo kunnen leerlingen steeds even kijken als ze twijfelen hoe ze een getal moeten schrijven. Voor leerlingen die hier veel moeite mee hebben is er ook de getalwaaier van Mijn Werkplekje, de getalwaaier helpt ook nog met het uitspreken van het getal. 

Contact

Wil je graag meer informatie over het rekenmateriaal van Mijn Werkplekje? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken door ons een mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Bij de getallenlijnmatten ontvangen je gratis een wisbordje getal van de dag of het 100-veld huisje.  Bestel nu!

© 2015 - 2024 mijnwerkplekje-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel